Jarmo Hast sivussa Finntriathlonista

hast150711_introFinntriathlonin suurin ennakkosuosikki Jarmo Hast joutuu jättämään kilpailun väliin sairasteluiden vuoksi.hast150711Jarmo Hast jättää Finntriathlonin väliin. Kuva: Hevoskuuri.fiFinntriathlonin suurin ennakkosuosikki Jarmo Hast joutuu jättämään kilpailun väliin sairasteluiden vuoksi.  Viime vuoden voittaja sairasti hiljattain rajun enteroviruksen ja haluaa varmistaa toipumisen jättämällä kilpailun väliin.

Triathlonin EM-kilpailut käydään Tampereella elokuun loppupuolella. Hast ei ole huolestunut taudin aiheuttamasta lovesta harjoitteluun.

- Takana on monta vuotta kovaa harjoittelua ja EM-kisoihin on aikaa vielä viisi viikkoa, sanoo Hast, jonka tavoiteena on palkintopallisijat EM-kilpailuissa, jotka käydään aivan Hastin kotikulmilla Tampereella.

Hast tulee todennäköisesti kilpailemaan TriStar Estoniassa vielä ennen EM-kisoja.

Myös kolme kertaa Lanzaroten triathlonin ja kerran Uuden-Seelannin triathlonin voittanut Ain-Alar Juhansson jää kilpailusta pois. Virolainen ei ole parhaassa vireessä, sillä TriStar Estonian järjestelyt ovat työllistäneet miestä.

Naisissa kaikki paikalla

Naisten kilpailussa ei ole poisjääntejä, vaan kaikkia ennakkosuosikit ovat paikalla.

Viime vuoden voittaja Venla Koivula vakuuttaa kuntonsa olevan hyvä.

- Kunto on kehittynyt keväästä ja kunto on niin hyvä kujin vain voi olla, sanoo Koivula.

Naisten ennakkosuosikkeihin voidaan lukea Koivulan lisäksi ensimmäistä kertaa Suomessa kilpaileva Jasmine Glad, vuoden 2009 voittaja, mutta viime vuonna poissa ollut Merja Kiviranta sekä Heidi Hyvärinen. Naisten kilpailun mustana hevosena voidaan pitää Maija Oravamäkeä, jolla on edessään elämänsä toinen triathlonstartti.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri