Electrofitin kokonaisvaltaisessa triathlonvalmennuksessa kohti Tahkoa

Kuvituskuva. Kuva: Fitra

Kuvituskuva. Kuva: Fitra

Eri lajien urheilu- ja kuntovalmennusta tarjoava Electrofit laajentaa palvelujaan triathlonin puolella. Kaikentasoiset triathlonistit voivat valmentautua Tahkon triathlon tapahtumaan Electrofitin kokonaisvaltaisessa valmennusprojektissa

Electrofitin Simo-Viljami Ojanen kertoo, että valmennusprojekti sopii kaiken tasoisille triathlonistille aina aloittelijasta kokeneeseen konkariin ja projektissa voi valmistautua Tahkon neljännesmatkasta aina täysmatkoille saakka.

– Monet pohtivat, että olenko riittävän hyvä astuakseni ohjaukseen. Mielestäni on hassua ajatella näin, koska tarkoituksenahan on kehittyä ja ohjauksessa se onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen on riittävän hyvä ja tässä projektissa on tarkoitus kehittyä paremmaksi triathlonistiksi lähtötasosta riippumatta, Ojanen sanoo.

Ojasen mukaan Kohti Tahkoa -projektista on tehty mahdollisimman kokonaisvaltainen, jossa kaikki mahdolliset tekijät on pyritty ottamaan kurssilaisten puolesta huomioon.

– Tämä on hyvin massiivinen triathlon-projekti. Joka lajista löytyy mukavia ja taitavia valmentajia. Yhteistreenejä on järjestetty niin paljon, että onhan varaa mistä valita. Ei ole siis suinkaan tarkoitus, että niissä pitäisi kaikissa käydä. Projektilaisille tarjotaan peräti 80 yhteisharjoitusta. Lisäksi projektilaisilla on luentoa mm. harjoittelusta ja kilpailuun valmistautumisesta, itsekin projektin mukana Tahkon täysmatkalle valmistautuva Ojanen sanoo.

– Kurssin yhteisharjoitukset ovat osa meidän treenirinkiä, jossa harjoituksia pidetään 3-6 treeniä viikossa. Näin yksilölajien harrastajat pääsevät tekemään ohjattuja yhteisharjoituksia hiihdossa, uinnissa, juoksussa, pyöräilyssä ja triathlonissa. Kaikki harjoitukset ovat valmentajien vetämiä ja itse voi valita harjoitteet mitkä parhaiten omaan aikatauluun sopivat. Treenirinki on ehdottomasti meidän kovin ja vetovoimaisin tuote. Treenirinkiläisillä on käytössä meidän materiaalipankki sekä oma ryhmävalmennusohjelma.

Vaikka harjoitukset ovat yhteistreenejä, niin Ojasen mukaan kaikissa yhteisharjoituksissa pyritään henkilökohtaistamaan harjoitukset oman kuntotason mukaan ja ennen kaikkea keskittymään laadukkaaseen harjoitteluun. Meillä on erittäin hyvä porukka treeniringissä ja sen myötä harjoituksissa on hauskaa. Harjoituksissamme käy lajien vasta-alkajia ja kokeneita konkareita. On ollut kuitenkin mahtava huomata miten kannustava ilmapiiri on ja miten porukka oppii myös toisiltaan. Kynnys voi monella olla suuri tulla ohjauskeen, mutta voin kertoa että ei kannata jännittää! Meidän kirjavaan porukkaan mahtuu kaikki.

– Tavoitteenamme on pitää valmennuksen ja palveluidemme taso korkeana sekä olla maamme johtava kestävyysurheiluvalmennusta tarjoava yritys, Simo-Viljami Ojanen sanoo.

Triathlon-projektiin otetaan kymmenen henkilöä ja muutama paikka on vielä vapaana.

>> Lisätietoa Electrofitin triathlonkurssista


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri