Bioracer – kustomoidut tiimivaatteet nyt myös hiihtoon

Bioracer tuo markkinoille myös hiihtovaatemalliston.

Bioracer tuo markkinoille myös hiihtovaatemalliston.

(Kaupallinen yhteistyö - Bioracer Suomi) 
Suomen sekä Euroopan johtava pyöräily- ja triathlonvaatemerkki on vihdoin julkaissut hiihtomalliston.

Bioracer on ollut jo pitkään edelläkävijä erityisesti pyöräilyvaatteiden kehittäjänä ja brändin vaatteilla on voitettu tähän mennessä lähes 700 maailmanmestaruus- ja olympiamitalia. Suomessa Bioracer on toiminut yli kymmenen vuotta pyöräily- ja triathlonpuolella ja nyt huippuluokan seuravaatteet ovat saatavilla myös maastohiihtoon omilla designeilla seuroille ja pienille kaveriporukoille.

bioracer1

Uuden hiihtovaatemalliston kehittäminen ei ollut aivan yhden yön juttu. Kehitys- ja testaustyötä on tehty lähes kolme vuotta ja tuloksena on todella kovan tason vaatemallisto houkuttelevassa hintaluokassa. Bioracerilla on käytössä oma tuulitunneli, jossa hiihtomalliston Race-asuja on testattu eri kangasyhdistelmillä. Tällä tavalla asujen käyttäjä voi olla varma siitä, että asuissa on käytettä parhaita materiaaleja ja leikkauksia.

Hiihtovaatemallisto on jaettu kolmeen sarjaan: Frost, Crust ja Race.

bioracer2

Frost-Sarja

Bioracer Frost-hiihtovaatteet ovat monipuolisin valinta treeneihin ja lämmittelyyn. Kevyet tuulenpitävät, säältä suojaavat ja hengittävät materiaalit ovat erittäin toimiva yhdistelmä. Sarjaan kuuluu takki, housut ja liivi. Nämä kaikki tuotteet ovat saatavilla miesten, naisten sekä lasten leikkauksella.

Crust-Sarja

Bioracer Crust-hiihtovaatteet ovat lämpimämpi versio Frost-sarjasta ja nämä sopivat erittäin hyvin kylmän kelin treeneihin, toimitsijoille tai seuran nuorimmille hiihtäjäille. Crust-sarjaan kuuluu takki, housut ja liivit. Myös tästä sarjasta löytyy anatomisesti sopiviksi suunnitellut versiot miehille, naisille ja lapsille.

Race-Sarja

Bioracer Race-hiihtovaatteet ovat nimensä mukaisesti kisoihin suunniteltu mallisto. Tuulitunnelissa testatut hyvin istuvat kisa-asut ovat saatavilla yksi- tai kaksiosaisina. Mallistossa on myös omat tuotteet miehille, naisille ja lapsille. Kisavaatteet voi täydentää yhteensopivalla pannalla tai pipolla.

bioracer3

Kaikissa vaatteissa on lähes rajattomat design-mahdollisuudet, pienet minimitilausmäärät ja tiimivaatetilaukset voi nykyään tehdä helposti MyBioracer tilaustyökalulla. MyBioracer toimii samalla tavalla kuin nettikauppa: jäsenet tilaavat ja maksavat omat tuotteensa ja tilaukset toimitetaan jokaiselle omaan pakkaukseen pakattuna. Lisäoptiona myös toimitus suoraan jokaiselle tilaajalle.

bioracer5

Lisätietoja:
Bioracer Suomi
040 486 2900
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.