Esittelyssä Northugin urheilulasimallisto

Petter Northug lasimallisto nyt myynnissä.

Petter Northug lasimallisto nyt myynnissä.

(Julkaistu yhteistyössä Premiumsport.fin kanssa)
Northug Performance Eyewear -urheilulasimallisto julkaistiin elokuun puolivälissä Norjassa ja on nyt saatavilla myös Suomessa. Lasit on suunnitellut norjailainen huippusuunnittelija Bård Eker. Petter Northug on itse antanut huippu-urheilijan näkemyksen lasien teknisistä vaatimuksista ja hän on vastannut myös käytännön testauksesta ja palautteesta.

Laseista on kolme eri sarjaa: Gold, Silver ja Classic ja jokaiseen malliin tulee löytymään vaihtolinssejä eri valaistusolosuhteisiin.

Gold

PN05001 902 heroGold-sarjan laseissa tulee mukana kolmet linssit ja irrotettavat kehykset.

Northug Performance Gold -sarja on suunniteltu kovatehoisiin suorituksiin. Gold -sarjan lasien mukana tullee kolme eri linssiä: REVO UV400 (High), the UV400-lens (Regular) ja Photochromatic-linssit (High). Tuotteiden mukana tulee myös linssien ala- ja yläpuolelle irrotettavat kehykset, jotka tarjoavat äärimmäisissä olosuhteissa. Irtokehykset sisältyvät vain Gold-sarjan tuotteisiin. Kullanväriset kehykset ovat tarjolla vain Gold-sarjassa.

Lue lisää ja tilaa

Silver

PN05004 913 heroSilver-sarjan laseissa mukana kahdet eri linssit.

Northug Performance Silver -sarjan lasien mukana tulee kahdet eri linssit: REVO UV400 (High) ja UV400-linssit (Regular), jotka tarjoavat erinomaisen suojan kovissa olosuhteissa kovatehoisissa suorituksissa. Silver-sarjan tuotteet on kustomoitavissa erilaisiin valaistusolosuhteisiin.

Lue lisää ja tilaa

Classic

PN05007 907 heroClassic-sarja täyttää liikkujan perustarpeet

Northug Performance Classic -sarjan lasien mukana saat kahdet UV400-linssit. Sarjan laseissa on samat avainominaisuudet kuin Gold- ja Silver-sarjan laseissa. Lasit tarjoavat suojan kaikkeen mihin urheilulaseja tarvitset. Laadukkaat Classic-sarjan lasit ovat päivitettävissä ovat päivitettävissä ylöspäin teknisemmillä linsseillä.

Lue lisää ja tilaa

Kaikista laseista tulee myöhemmin syksyllä saataville myös kapeammat mallit.