Esittelyssä Swix Triac 3.0 -hiihtovaatemallisto

Esittelyssä Swix Triac 3.0 -hiihtovaatemallisto

Esittelyssä Swix Triac 3.0 -hiihtovaatemallisto

Swix Triac 3.0 –sauvan jälkeen Swix on tuonut markkinoille tälle talvelle myös samaa nimeä kantavan hiihtovaatemalliston. Se sopii hyvin kokeneelle ja vauhdikkaalle liikkujalle.

Maastohiihto on intensiivistä, kokonaisvaltaista liikuntaa, jota suoritetaan usein kylmissä lämpötiloissa ja suhteellisen kovilla nopeuksilla. Et halua läkähtyä hengittämättömien materiaalien takia tai antaa kosteuden kylmettää ihoasi, jolloin tuulen purevuus tuntuu inhottavalta. Swix Triac 3.0 -hiihtovaatemallistossa on käytetty muun muassa toiseen suuntaan ilmaa läpäisevän kalvon, joka on kuitenkin täysin tuulenpitävä.

Triac 3.0 kokonaisuuden ainoa päämäärä on pitää hiihtäjän kehon lämpötila neutraalina (37 astetta) intensiivisessä liikunnassa. Tällä tavoin elimistö ei joudu taistelemaan ylimääräistä lämpökuormaa, viimaa tai kylmyyttä vastaan.

Swix Triac 3.0 Vest

triac liivitSwix Triac 3.0 –liiviSwix Triac 3.0 –liivi

Swix Triac 3.0 –liivi korvaa mallistossa huippuhiihtäjien aiemman suosikin CarbonX –takin. Erittäin joustava ja miellyttävä uusi materiaali, markkinoiden hengittävin (2,7l/m2/s) 100% tuulenpitävä kalvo etupuolella. Pue alle Swix Triac 3.0 1⁄2 zip ja nautit kovistakin harjoituksista kaikissa olosuhteissa!
- Kevyt, liimattu täysin joustava softshell –materiaali
- Tuulenpitävä, ilmaa läpäisevä kalvo etupuolella - Täysin joustava takaosa
- Vetoketjullinen rintatasku arvoesineille

 Tilaa miesten liivi

Tilaa nyt!

 Tilaa naisten liivi

Tilaa nyt!

Swix Triac 3.0 1⁄2 Zip

triac halfzipSwix Triac 3.0 1⁄2 Zip

Swix Triac 3.0 1⁄2 Zip yhdistää alusasun ja välikerroksen parhaat puolet (1,5 –kerros), mutta Triac 3.0 – liivin kanssa päihittää kaikkien takkien toiminnallisuuden. Ihoa vasten puettuna tarjoaa uskomatonta mukavuutta, markkinoiden parhaan kosteudensiirron ja pitää viiman poissa iholtasi.
- Äärimmäisen tehokas kosteudensiirtokyky (kapillaarimateriaali)
- Pue Swix Triac 3.0 1⁄2 Zip suoraan ihoa vasten, niin se toimii parhaiten - Viimaa ja tuulta vastaan suojatut hihat

 Tilaa miesten paita

Tilaa nyt!

 Tilaa naisten paita

Tilaa nyt!

Swix Triac 3.0 Pants

triac housutSwix Triac 3.0 -housut

Swix Triac 3.0 -housut korvaavat huippuhiihtäjien suosikin Carbon-housut valikoimassamme ja vievät suorituskyvyn uudelle tasolle. Uskomaton hengittävyys ja kosteudensiirto on uuden ilmaa läpaisevän, tuulta pitävän materiaalin ansiota, Turha kai sanoa, mukavuus on omaa luokkaansa!
- Kevyt liimattu, täysin joustava softshell materiaali
- Osin trikoot, osin housut = täydellinen istuvuus - Tuulenpitävä, ilmaa läpäisevä kalvo etupuolella - Täysin joustava takaosa
- Muotoon leikatut ja ommellut polvet

 Tilaa miesten housut

Tilaa nyt!

 Tilaa naisten housut

Tilaa nyt!

Swix Triac 3.0 SPPS GLOVE

triac ssSwix Triac 3.0 SPPS GLOVE

Swix Triac 3.0 SPPS on supermukava hanska niin huippuhiihtäjille kuin maratonhiihtojen ystävillekin. Täydellinen yhteensopivuus edistyneen, väsymistä ehkäisevän ja paremman sauvatuntuman tarjoavan SPPS hiilikuiturannetuen kanssa, mutta toimii toki ilmankin tukea.
- Yhteensopiva Swix SPPS –järjstelmän kanssa.
- SPPS kiinnittyy suoraan liimattuun tarranauhaan
- 0,6 mm premium luokan mokkanahkakämmen
- Molemminpuolinen fleecepäällinen, uskomaton istuvuus

Swix Triac 3.0 HAT

triac 3.0 pipo1Swix Triac 3.0 Hat

Swix Triac 3.0 Hat on ohut kisapäivän pipo, joka on valmistettu superhyvin kosteutta siirtävästä kapillaarimateriaalista pitäen pääsi kuivana kovassakin suorituksessa. Elastisen pipon sisäpinta on harjattu ja muotoon laserleikattu.

Swix Menali Insulated Shorts 2.0

menaliSwix Menali Insulated Shorts 2.0

Swix Menali Insulated Shorts 2.0 on pidempi ja uudistettu versio suositusta ”toppatikkishortsista” Ilmava lämmöneristys pitää sinut lämpimänä erittäin kylmissäkin olosuhteissa ja sopii kaikkiin talviaktiviteetteihin. Joustopaneelit, kevyt Softshell –takaosa ja täyspitkät vetskarit sivuilla lisäävät käyttömukavuutta. Yksi vetoketjullinen tasku. Comfort mitoitus.

- Joustopaneelein varustetut toppatikkishortsit
- Tuo tarvittavaa lisälämpöä erittäin kylminä päivinä
- Erinomainen istuvuus

 Tilaa miesten shortsit

Tilaa nyt!

 Tilaa naisten shortsit

Tilaa nyt!


 Artikkeli on julkaistu yhteistyössä BRAV Finlandin ja Premiumsport.fin kanssa.