Heat Experience – uusi ase kylmyyttä vastaan

Heat Experiencen tuotteet nyt myös Suomen markkinoilla.

Heat Experiencen tuotteet nyt myös Suomen markkinoilla.

(Kaupallinen yhteistyö - Nomade Collection ja Premiumsport.fi)
Vuodesta 2016 lämmitettäviä vaatteita valmistanut norjalainen Heat Experience rynnii nyt myös Suomen markkinoille.

Aktiiviliikkujille suunnattu vaatemallisto perustuu uusimpaan Li-ion polymer -akkuteknologiaan. Akku tuottaa vaatteisiin tai pohjallisiin 45, 50 tai +55 astetta vain napin painalluksella. Pohjallisen lämmönsäätely toimii kaukosäätimellä. Akut tuottaa lämpöä jopa seitsemän tuntia lämpötilasta riippuen. Tuotesarjaan kuuluu pohjallinen, yleiskäsine, capri-housu pitkällä vetoketjulla, liivi sekä huppari. 

Heat Expreciencen Suomen maahantuojan Nomade Collectionin edustaja Kimmo Laukkanen povaa vaatteista hittiä erityisesti sprinttihiihtäjille.

–Sprinttihiihdon erävaiheessa nopeasti puettavat ja lämmitettävät Heat Expriencen vaatteet pitävät lihakset lämpöisenä ja suorituskykyisinä eikä kylmä mene luihin ja ytimiin. Tämä tuo etua kanssakilpailijoihin.

Kylmällä säällä on perinteisesti suosittu kerrospukeutumista. Miksi ulkoliikkujan kannattaisi maksaa enemmän Heat Experiencen lämmitettävistä tuotteista?

–Etuna on ennen kaikkea helppous. Heat Experiencen vaatteissa lämpötila on helposti säädettävissä tai kytkettävissä kokonaan pois. Vaihtovaatteiden tarve vähenee. Tuote jo mainitun sprinttihiihdon lisäksi retkeilijöille, ulkotyötä tekeville, metsästäjille ja kisakatsomoihin. Heat Experience on ratkaisu kaikille talvella ulkona liikkuville kylmyyttä vastaan.

Kestävätkö tuotteet normaalia konepesua?

–Kyllä kestävät. Ne voi pestä muun pyykin seassa pesuohjeiden mukaisesti.

Ovatko vaatteet ja niissä käytetty teknologia täysin turvallista?
– Vaatteet ovat käyttäjälleen täysin turvallisia.

Kuinka kestäviä tuotteet ovat?

–Heat Experiencen vaatteet ovat kankaiden sekä käytetyn teknologian suhteen erittäin kestäviä. Lisäksi valmistaja tarjoaa tuotteille kahden vuoden takuun.

Heat Experience aktiiviliikkujille suunnatut tuotteet

Miesten liivi

Heat experience vest herre front550Heat Experiencen lämmitettävä liivi miehille.

Heat Experiencen miesten lämmittettävä liivi pitää sinut lämpöisenä kylmälläkin ilmalla yhdellä napin painalluksella. Loistava valinta kaikkeen ulkoliikuntaan, metsästykseen, kalastukseen, talvilajien urheilijoille ennen kisaa tai kisan jälkeen ja kisakatsomoon. Liivin akku antaa lämpöä jopa kymmenen tuntia.

Tilaa nyt!

 

Naisten liivi

Heat experience vest dame rosa front550Heat Experiencen lämmitettävä liivi naisille.

Heat Experiencen naisten lämmittettävä liivi pitää sinut lämpöisenä kylmälläkin ilmalla yhdellä napin painalluksella. Loistava valinta kaikkeen ulkoliikuntaan, metsästykseen, kalastukseen, talvilajien urheilijoille ennen kisaa tai kisan jälkeen ja kisakatsomoon. Liivin akku antaa lämpöä jopa kymmenen tuntia.

Tilaa nyt!

Miesten huppari

Heat experience genser herre forside550Heat Experiencen lämmitettävä huppari miehille.

Miesten huppari sopii välikeleillä ulommaiseksi kerrokseksi tai pakkaskeleillä toppatakin alle. Loistava valinta myös talvilajien urheilijoille heti harjoituksen tai kilpailun jälkeiseksi vaatteeksi. Akku antaa lämpöä jopa kahdeksan tuntia.

Tilaa nyt!

Naisten huppari

Heat experience genser dame front550Heat Experiencen lämmitettävä huppari miehille.

Naisten huppari sopii välikeleillä ulommaiseksi kerrokseksi tai pakkaskeleillä toppatakin alle. Loistava valinta myös talvilajien urheilijoille heti harjoituksen tai kilpailun jälkeiseksi vaatteeksi. Akku antaa lämpöä jopa kahdeksan tuntia.

Tilaa nyt!

Capri-housut

varmebukse550Heat Experiencen lämmitettävät capri-housut.

Polvipituiset lämmitettävät housut kaikkeen ulkoliikuntaan viileisiin ja kylmiin olosuhteisiin. Ehdoton varuste muun muassa sprinttihiihtäjille erävaiheen taukovaatteeksi!

Tilaa nyt!

Pohjalliset

Heat experience pohjallinen550Heat Experiencen lämmitettävä pohjallinen.

Heat Experiencen ergonomisesti muotoillut lämmitettävät pohjallisissa on geelityyny kantapäässä. Lämpötila on säädettävissä pienellä ja kätevällä kauko-ohjaimella. Pohjallisen kärkeä voi muotoilla itse saksilla, optimaalisen istuvuuden saamiseksi.

Tilaa nyt!

Yleiskäsine

Heat experience hanske Innside550Heat Experiencen lämmitettävä yleishanska.

Lämpöhansikkaissa on integroidut hiilikuitulämmityselementit, jotka ulottuvat aina sormenpäihin asti. Käsineet on valmistettu kestävästä, tuulen ja veden pitävästä materiaalista, ja niissä on toimiva design. Mukana tulevan akun käyttöaika on viisi tuntia riippuen käytetystä lämpötasosta.

Tilaa nyt!