IDT Sportsin Klæbo Edition -rullasuksia nyt rajoitettu erä myös Suomesta

IDT Sportisin Klæbo Edition nyt myös Suomesta.

IDT Sportisin Klæbo Edition nyt myös Suomesta.

(Julkaistu yhteistyössä IDT Sportsin ja Premiumsport.fin kanssa)
Norjalaisen IDT Sportsin ja viime talven hiihtokomeetan Johannes Høsflot Klæbon yhteistyössä lanseeraamat Klæbo Edition -rullasukset ovat menneet Norjassa kuin kuumille kiville.

Keväällä markkinoille tuotiin vapaan malli. Perinteisen suksi näki päivän valon elokuussa.

IDT Sports on kolminkertaistanut rullasuksien myyntinsä tänä vuonna. Yksin roosan värisiä Klæbo-malleja on myyty Norjassa noin 500 paria.

– On hienoa, että rullasuksemme ovat saaneet suosiota. Erityisen hauskaa on ollut nähdä, että yhä useampi lapsi ja nuori uskaltaa kokeilla rullahiihtoa. On tärkeää saada lajille uusia harrastajia ja toisaalta rullahiihto on edellytys, jos haluaa aikuisena hiihtää kovaa, kommentoi IDT Sportsin markkinointipäällikkö Morten Iversen.

– On hyvä että saimme keväällä lanseeratun vapaan rullasuksen rinnalle perinteisen mallin. Molemmat hiihtotavat pitää hallita, kommentoi Klæbo.

IDT Sports on panostanut tuotekehityksen ja myynnin lisäksi voimakkaasti markkinointiin. Yhtiö on tehnyt Klæbon lisäksi yhteistyötä suoraan Martin Johnsrud Sundby ja Ingvild Flugstad Østbergin kanssa. Maajoukkueista IDT Sportilla on ollut yhteistyötä Norjan, Ruotsin ja Italian hiihto- sekä Norjan ampumahiihtomaajoukkueiden kanssa.

– Panostus on alkanut tuottaa tulosta, mutta emme saa olla liian tyytyväisiä, sillä silloin alkaa tulla takapakkia. IDT Sportsin ydintoimintaa on innovaatiot ja tuotekehitys. Niitä emme saa lopettaa koskaan, näkee Iversen.

Sekä perinteisen että vapaan Klæbo Edition -rullasuksia on myynnissä rajoitettu erä ennakkoon Premiumsport.fissä. Toimitukset 10.9. alkaen.
Tilaa omasi: www.premiumsport.fi