Minna Kaupista elämäkerta huhtikuussa

Minna Kaupin elämäkerta ilmestyy huhtikuussa.

Minna Kaupin elämäkerta ilmestyy huhtikuussa.

Suomen kaikkien aikojen paras suunnistaja kertoo elämänsä parhaista ja pahimmista rasteista huhtikuussa ilmestyvässä elämäkerrassaan. Like Kustannuksen julkaisema Minna Kauppi – Suunta/vaisto ilmestyy huhtikuun 23.päivä. Sen kirjoittaa Ari Väntänen.

Suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari ja Vuoden urheilijaksi vuonna 2010 valittu Minna Kauppi (s. 1982) on yksi Suomen menestyneimmistä urheilijoista.

–Huhtikuussa ilmestyvässä elämäkerrassa Minna Kauppi avautuu paitsi uransa vaiheista ja menestyksensä salaisuuksista myös yksityiselämästään. Hänellä on ollut paljon vastoinkäymisiä, kuten äidin varhainen kuolema, oma krooninen sairaus sekä eroon päättynyt liitto alkoholismin ja masennuksen kanssa kamppailleen urheilijapuolison kanssa, kerrotaan kirjan julkaisijan Like Kustannuksen tiedotteessa.

–Tämä kirja kertoo tarinan pienestä asikkalalaistytöstä, joka halusi voittaa. Tämä on tarina intohimosta ja itsepäisyydestä, rajattomuudesta ja rajojen etsimisestä, ilon kautta tekemisestä, pään ja sydämen vuoropuhelusta. Tarina kertoo myös rakkaudesta ja surusta, luopumisesta ja löytämisestä. Kaikkea se ei kerro, mutta sen verran kuitenkin, että koen paljastaneeni tarpeeksi, ehkä jopa liikaa, Minna Kauppi sanoo.

Teoksen kirjoittaa yhdessä Minna Kaupin kanssa kirjailija, toimittaja ja suomentaja Ari Väntänen (s. 1974). Hänen kirjoittanut kirjan aiemmin Hanoi Rocksista, Michael Monroesta, Apulannasta sekä Stone-yhtyeestä.

Tilaamalla kirjan ennakkoon Premiumsport.fistä saat kirjan Minna Kaupin nimikirjoituksella.

Tilaa nyt!