Nvii on uusi suomalainen suunnistuskenkäbrändi - esittelyssä uunituoreet mallit

Esittelyssä Nvii:n suunnistus- ja polkujuoksumallisto.

Esittelyssä Nvii:n suunnistus- ja polkujuoksumallisto.

(Julkaistu yhteistyössä Mud Racing Oy:n kanssa)
Nvii on uusi suomalainen suunnistuskenkäbrändi. Kestävyysurheilu.fi esittelee uunituoreen malliston.

Nvii:n kehitystyössä on ollut mukana neljä tunnettua suunnituspersoonaa: Nonamen Peter Ivars, Str8:n kompassien kehittäjä Warren Key,   moninkertainen suunnistuksen maailmanmestari Petter Thoresen ja 14-kertainen suunnistuksen maailmanmestari Thierry Gueorgiou.

Ensimmäisen vuoden kengät on jaettu kahteen eri mallistoon: Crazy Light ja Forest.

Crazy Light -kenkämallisto tarjoaa suunnistuksessa ennen näkemättömän kevyitä vaihtoehtoja. XXC (Xtreme Cross Country) on useille eri pinnoille (asfaltti, sora, ruoho & kevyet maastot) kehitetty poikkeuksellisen kevyt kenkä, jonka paino on vain ennätykselliset 169 grammaa! Crazy Light malliston odotetaan tarjoavan jännittäviä uusia mahdollisuuksia kaikille aikaa seuraaville nykysuunnistajille.

Forest-mallisto on kehitetty enemmän vaativiin maastoihin. Forest-malliston kengät ovat erittäin kestäviä, mutta siitä huolimatta hyvin kevyitä. Niitä on saatavilla niin nastari (metallinastat) kuin nappula (kumiseos) versioina. Uusi ainutlaatuinen sekä innovatiivinen ulkopohjan kuviointi asettaa pitotasolle uuden standardin. Laaja testiryhmämme luonnehtii sitä sanoin ”uskomaton pito ja ohjattavuus”. Uusi suorituskykyisyyttä ajatellen kehitetty Nvii Forest 1 (15 metallinastaa) painaa vain 239 grammaa. Monikäyttöinen Nvii Forest 2 uudella aggressiivisella kumipohjalla painaa vain verrattomat 225 grammaa. Yhdessä kengät Forest 1 & Forest 2 tuovat markkinoille maailman parhaan päällysmateriaalin suunnistukseen, USA:ssa valmistetun Superfabricin.

Forest 1

forest1 550Nvii Forest1 kahdessa eri värissä.

Kestävä koviin olosuhteisiin valmistettu metallinastakenkä. Mallin istuvuus on tiukka ja jalkasi ei pääse liikkumaan kengän sisällä. Forest 1 mallissa on Superfabric ulkokuori, ProtectOR tuki sekä 3-compound välipohja. Forest 1 kengässä on 15 parasta mahdollista pitoa varten aseteltua metallinastaa.

Kaksi jalkaterän keskiosaan sijoitettua nastaa estävät sivuttain liukumisen. Ulkopohjan kuviointiin ei ole jätetty yhtään sileää kohtaa, jotta pito säilyisi kaikissa olosuhteissa. 3-compound välipohja antaa Forest 1 kengälle loistavan iskunvaimennuksen.

Paino: 239g (UK8)
Koot: 3-12
Suositushinta: 160€

Tilaa nyt

Forest 2

forest2 550Nvii Forest2 kahdessa eri värissä

Kestävä koviin olosuhteisiin kehitetty kuminappulakenkä. Mallin istuvuus on tiukka ja jalkasi ei pääse liikkumaan kengän sisällä. Forest 2 mallissa on Superfabric ulkokuori, ProtectOR tuki sekä 3-compound välipohja.

Ulkopohjan butyylikumi materiaali antaa täydellisen pidon. Nappulat ovat 6,5 -7,5 mm korkeita ja niihin on lisätty pienet vaakasuorat urat parantamaan suorituskykyä märissä olosuhteissa. Ulkopohjan kuviointiin ei ole jätetty yhtään sileää kohtaa, jotta pito säilyisi kaikissa olosuhteissa. 3-compound välipohja antaa Forest 2 kengälle loistavan iskunvaimennuksen.

Paino: 225g (UK8)
Koot: 3-12
Suositushinta: 160€

Tilaa nyt

Crazy Light F1

crazy light f1Nvii Crazy Light F1

Crazy light F1 on kevyt versio Forest 1 metallinastakengästämme. Kenkä on malliltaan tiukka ja tyköistuva. Crazy Light F1 ja Forest 1 sisältävät saman väli- ja ulkopohjan. Erona Forest 1 malliin, Crazy Light F1 päällisenä on erittäin kevyt ja kestävä Hexa kangas.

Tämä on äärimmäinen kisakenkä, jossa paino on kriittinen. Tässä mallissa yhdistyy täydellinen istuvuus sekä metallinastat markkinoiden kevyimmällä kuorimateriaalilla. 3-compound välipohja antaa Crazy Light F1 kengälle loistavan iskunvaimennuksen.

Paino: 219g (UK8)
Koot: 3-12
Suositushinta: 160€

Tilaa nyt

Crazy Light F2

crazy light f2Nvii Crazy Light F2

Crazy light F2 on kevyt versio Forest 2 kuminastallisesta kengästämme. Kenkä on malliltaan tiukka ja tyköistuva. Crazy Light F2 ja Forest 2 sisältävät saman välipohjan sekä butyylikumi ulkopohjan. Erona Forest 2 malliin, Crazy Light F2 päällisenä on erittäin kevyt ja kestävä Hexa kangas. Tämä on äärimmäinen kisakenkä, jossa paino on kriittinen.

Tässä mallissa yhdistyvät täydellinen istuvuus sekä pito markkinoiden kevyimmällä kuorimateriaalilla. Tämä on myös erinomainen valinta OCR ja polkujuoksu kisoihin, joissa kengältä vaaditaan sekä pitoa että äärimmäistä keveyttä. 3-compound välipohja antaa Crazy Light F2 kengälle loistavan iskunvaimennuksen.
VARASTOSSA 14.4.2019

Paino: 199g (UK8)
Koot: 3-12
Suositushinta: 150€

Tilaa nyt

Crazy Light XXC

crazy light xxc Nvii Crazy Light XXC

Crazy Light XXC (Xtreme Cross Country) on huippuluokan tyköistuva sprinttikenkä. Maailman kevein suunnistus- ja trailkenkä 169 gr. Tämä malli on kehitetty erityisesti sprinttisuunnistukseen, jossa pinta vaihtelee asfaltista ja sorasta mukulakiviin sekä ruohikkoon. Ulkopohjaan on sijoitettu paljon pieniä 4,5mm kuminappuloita ja on butyylikumia ( sticky). Niiden erityiskuviointi on ihanteellinen erilaisille pinnoille ja jyrkkiin askelmiin niin ylös kuin alaspäin. XXC on myös mainio OCR ( Obstacle course race ) ja trail running kenkä ( lyhyet matkat ).

Pito on erinomainen ja sopii myös märälle asfaltille ja ruohikkoon. Crazy Light XC sisältää Bounce Foam välipohjan, joka saa askeleesi lentämään kovilla alustoilla.

Paino: 169g (UK8)
Koot: 3-12
Suositushinta: 150€

Tilaa nyt