Optiwaxilta uusia tuotteita hiihtokauden kynnyksellä

Optiwaxin uusi Glide Tape Eco

Optiwaxin uusi Glide Tape Eco

Suomalainen voidevalmistaja Optiwax on tuonut markkinoille kaksi uutta tuotetta - Glide tape Eco -luistonauhan sekä Liguid HF -nestemäisen luistovoiteen.

Glide tape ECO

Optiwaxin luistonauhamallisto kasvaa kaudelle 2018-19 Eco-luistonauhoilla. Eco-mallisto sisältää tuotteet maastohiihtoon, alppihiihtoon sekä aikaisempaa leveämmän nauhan leveille alppihiihtosuksille. Eco-luistonauhoissa on samat ominaisuudet kuin aikaisemmissa luistonauhoissa, eli voitelun kulutuskestävyys on moninkertainen normaaleihin voiteluihin äärimmäisen kovan vahamateriaalin ansiosta. Itse luistonauhavoitelu on helppo ja nopea toteuttaa.

Optiwax Eco luistonauhat on valmistettu biohajoavista vahamateriaaleista, lisäksi nauhoissa käytetään kierrätyspaperia ja kierrätyskartonkia. Eco nauha on yleisvoide, joka tarjoaa laajatoimisen luiston kaikkiin olosuhteisiin.

Tuote on myynnissä Premiumsport.fissä

Tilaa nyt

Optiwax Liquid HF

Optiwaxin luistovoidemallisto on vahvistunut uudella nestemäisellä Liquid HF:llä. Kyseessä on korkean fluoripitoisuuden omaava Universal-luisto kaikkiin olosuhteisiin. Voiteen vahvimpina alueina ovat kosteat olosuhteet, missä sitä on käytetty myös kilpailuissa. Liquid HF:ssä sisältää nopeaa liuotinta, joten voitelu on todella nopea toteuttaa. Voiteen levityksen jälkeen liuotin haihtuu noin minuutissa, jonka jälkeen käsitelty alue harjataan ja suksi on valmis hiihdettäväksi.

Tuote on myynnissä Premiumsport.fissä

Tilaa nyt