Polar julkistaa: monipuolinen Polar Vantage M -multisportkello tavoitteellisille urheilijoille

Polar Vantage M on suunnattu tavoitteellisille urheilijoille.

Polar Vantage M on suunnattu tavoitteellisille urheilijoille.

Uusi Polar Vantage M -multisportkello sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia tavoitteellisille urheilijoille kuten Training Load Pro™ ja Polarin tarkka Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia.

Vantage M on erinomainen kumppani juoksu- ja multisportharjoitteluun. Siinä on 130 kustomoitavaa lajiprofiilia. Kello on muotoilultaan ohut ja kevyt, mutta siitä huolimatta se kätkee sisälleen 30 tunnin akunkeston.

Kirkas värinäyttö on selkeä haastavissakin harjoitusolosuhteissa ja mittarin rannekkeet ovat vaihdettavissa mihin tahansa 22 millimetrin standardikiinnikerannekkeisiin.

 

 

Tarkkuutta Polar Precision Prime™ -teknologialla

Polar Vantage M käyttää sykkeenmittauksessa täysin uudenlaista Polar Precision Prime™- sensorifuusioteknologiaa. Precision Prime hyödyntää sykkeenmittauksessa yhdeksää optista kanavaa, jotka tuottavat kahden väristä ja aallonpituudeltaan erilaista LED-valoa, joiden avulla on mahdollista saada tarkkaa dataa ihon eri kerroksilta. Tähän on yhdistetty 3D-kiihtyvyystietoa sekä neljän elektrodin ihokontaktimittausta, jotka tunnistavat ja poistavat liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista.

Training Load Pro™ harjoituskuormituksen seurantaan

Polar Vantage M tuo mukanaan myös uuden harjoituskuormitusta mittaavan Smart Coaching -ominaisuuden: Training Load Pro™:n. Training Load Pro ottaa huomioon jokaisesta harjoituskerrasta kertyvän kardiokuormituksen eli kardiovaskulaariseen järjestelmään kohdistuneen rasituksen.

Kun Polar Vantage M -mittaria käytetään yhdessä ulkoisen tehosensorin kanssa, harjoituskuormituksen laskennassa huomioidaan myös lihaskuormitus. Näiden lisäksi Training Load Pro sisällyttää harjoituskuormituksen mittaustulokseen urheilijan subjektiivisen kokemuksen harjoituksen kuormittavuudesta.

Training Load Pro auttaa urheilijoita löytämään itselleen ihanteellisimman harjoitusmäärän antamalla selkeää palautetta siitä onko urheilija harjoitellut liian vähän, liian paljon vai juuri sopivasti. Tämä auttaa urheilijoita varmistamaan, että he harjoittelevat kohti tavoitteitaan ja välttyvät loukkaantumisilta.

Parempaa suunnittelua ja tarkempaa dataa Polar Flow for Coach -onlinepalvelun avulla

Polar Vantage M:n myötä myös Polarin ilmainen Polar Flow for Coach -onlinepalvelu on uudistettu. Se sisältää nyt myös edistyksellisiä kausisuunnitteluominaisuuksia tarjoten helppokäyttöiset työkalut ja visualisointimahdollisuudet niin vuosi-, kuukausi- kuin viikkotason suunnitelmien tarkasteluun ja laatimiseen.

Polar Flow for Coach on ilmainen onlinepalvelu, jonka avulla valmentajat voivat laatia harjoitussuunnitelmia ja seurata valmennettavan kehitystä. Tehdyt suunnitelmat synkronoituvat automaattisesti valmennettavan Flow-tilille sekä Vantage M -mittariin.

Valmennettavat voivat seurata päivittäisiä harjoitusohjelmiaan suoraan kellon näytöltä, ja valmentajat voivat vertailla toteutuneiden ja suunniteltujen harjoitusten dataa ja tehdä niiden perusteella muutoksia harjoitussuunnitelmiin.

Edistykselliset Smart Coaching -harjoitusominaisuudet

Polar Vantage M:ssä on myös muita Smart Coaching -harjoitusominaisuuksia:

• Juoksuindeksi: Juoksuindeksin avulla on mahdollista seurata oman juoksun kehittymistä. Numeerinen arvo kertoo juoksutavan tehokkuudesta.
• Juoksuohjelmat: Käyttäjä valitsee tavoitematkan 5km, 10km, puolimaraton tai maraton sekä tavoitepäivämäärän ja saa ilmaisen, henkilökohtaisesti mukautuvan juoksuharjoitusohjelman, jonka jokainen harjoitus on seurattavissa Polar-mittarin näytöltä.
• Polar Sleep Plus™: Edistyksellinen unianalyysi mittaa automaattisesti nukkumisajan sekä unen määrän ja laadun ja tarjoaa palautetta, jonka avulla omia nukkumistapoja on mahdollista kehittää.
• Päivittäinen aktiivisuus ja jatkuva sykeseuranta: Mittaa sykettä ympäri vuorokauden ja tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuudesta ja kalorinkulutuksesta yhdistämällä aktiivisuus- ja syketietoja.
• Uintimetriikat: Mittaa sekä avovesi- että allasuinnissa esimerkiksi vetojen määrää ja uitua matkaa.

Vantage M on nyt tilattavissa ennakkoon Premiumsportista hintaan 279 euroa. Koko S–M on saatavilla valkoisena ja mustana ja koko M-L valkoisena, mustana ja punaisena. Vaihdettavat tekstiilirannekkeet kierrätetystä PET-materiaalista on saatavilla meleerattuna valkoisena, oranssina ja petrolinvihreänä hintaan 29,90 euroa.

Polar julkisti tänään myös huippu-urheilijoille suunnitellun Polar Vantage V premium multisportkellon, jossa on edistyksellisiä harjoitusominaisuuksia, kuten Training Load Pro™, Recovery Pro™, juoksutehon mittaus suoraan ranteesta sekä Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia.