Polarilta markkinoille uusi lippulaivamalli

Polar Vantage V2 premium -multisportkello

Polar Vantage V2 premium -multisportkello

Suomalainen Polar on julkaissut tänään uuden lippulaivatuotteensa Polar Vantage V2 premium -multisportkellon, joka on jatkoa Polarin suositulle Vantage-sarjalle.

Polar Vantage V2 premium -multisportkellon uusia omininaisuuksia:

  • Juoksuun ja pyöräilyyn kehitetyt suorituskykytestit mahdollistavat oman kehityksen seuraamisen ja omien syke-, nopeus-, ja tehoalueiden optimoimisen.
  • Jalkojen palautumistesti kertoo, miten jalat ovat palautuneet aikaisemmista harjoituksista ja miten räjähtävä voima kehittyy. Testiin ei tarvita ulkoisia sensoreita, vaan nopea hyppytesti suoritetaan pelkän kellon avulla. Jalkojen palautumistesti täydentää aikaisempia harjoituskuormitusta (Training Load Pro™) ja kehon palautumista (Recovery Pro™) mittaavia ominaisuuksia, jotta käyttäjä voi seurata tarkasti, miten keho reagoi treeniin.
  • Polar Flow -ekosysteemin  suunnittelu- ja seurantatyökalut ovat täydentyneet uudella testiosiolla, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki käyttäjän testitulokset ja mahdollistaa oma kehityksen seuraamisen ja analysoinnin entistä vaivattomammin.
  • Tärkeimmät älykello-ominaisuudet sisältävät musiikinhallinnan, sään, muokattavat kellotaulut ja puhelimen ilmoitukset. 

Polar Vantage V2 painaa 52 grammaa. Polar lupaa Polar Vantage V2:n akunkestoksi 40 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa täydellä GPS:llä ja rannesykkeenmittauksella ja jopa 100 tuntia erilaisilla virransäästöasetuksilla.

Polar Vantage V2 on saatavilla kolmessa värissä: musta/musta, musta/vihreä ja hopea/harmaa. Kellon suositushinta on 499 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa ostettuna 549 euroa. Kellolle on saatavilla musta, vihreä, harmaa-lime, vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen vaihtoranneke. Rannekkeiden suositushinnat ovat 37,90 euroa.