Rex tuo markkinoille kaikkien aikojen nopeimman fluorittoman luistovahansa

Rexin uudet spray-vahat.

Rexin uudet spray-vahat.

(Julkaistu yhteistyössä Normark Suomi Oy:n kanssa)
Rex G11 Keltainen ja G21 Sininen nestemäinen luistovaha ovat rajoitettu ennakkojulkaisu 2019 tammikuussa lanseerattavasta neljän fluorittoman kilpavahan sarjasta. G21 ja G11 ovat saatavilla vuoden 2018 puolella rajoitettu eränä Rex-kauppiailta.

Rexin parasta vahateknologiaa, ilman fluoriyhdisteitä

Rexin G21 ja G11 ovat fluorittomia versioita menestyksekkäistä, maajoukkueiden kanssa yhteistyönä kehitetyistä HF-sarjan vahoista. Kehitysyhteistyön hedelmät ovat uuden G-sarjan myötä saatavilla nyt myös edullisemmassa hintaluokassa. Rex G-sarjan nestemäiset luistovahat hyödyntävät kaikkia Rex HF-sarjan teknologioita, kuten Rex N-KINETIC™ nanopartikkeleita, Rex POWER POLYMERS™ uuden sukupolven polymeerivahoja, ja 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheista liuotinteknologiaa, jonka avulla uudenlaiset polymeerivahat muunnetaan tilapäisesti nestemäiseen muotoon. Koskaan aiemmin ei fluoriton luistovoitelu ole ollut näin nopea.

Täyttää kilpavahoille asetetut uudenlaiset vaatimukset

Rex G-sarjan vahat täyttävät myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdon fluorittomuudelle asettamat vaatimukset. Poislukien kaikista märimmät kelit, G-sarja tarjoaa jopa HF-voiteiden tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Myös Rexin HF-sarjan korkeafluoriset Rex FUTURE FLUOR™ -teknologiaa hyödyntävät vahat täyttävät EU:n fluorituotteiden käytölle vuonna 2020 voimaan astuvat säännökset.

Kuumavoitelun veroinen nestevaha

HF- ja G-sarjan sprayt ovat markkinoiden vahapitoisimmat nesteluistot. Niillä saavutetaan kuumavoitelun veroinen voitelu, joka täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet sekä kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Rex-sprayvahoja ei tarvitse tukea kuumavoitelulla.

Rex-voideteknologia pähkinänkuoressa

Rex N-KINETIC nanopartikkelit muodostavat vahalle hydrofobisen pintarakenteen, vähentäen veden aiheuttamaa imua ja parantaen lianhylkivyyttä.

Rex POWER POLYMERS™ -uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ - kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.

Rex Future Fluor™ on PFOA-vapaa, ympäristö- ja käyttöturvallisempi fluoriteknologia. Future Fluor -merkinnällä varustetut tuotteet täyttävät vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset, vauhdista tinkimättä.

Tilaa tuotteet Premiumsport.fistä:
https://www.premiumsport.fi/tuote/rex-g-sarjan-nestemaiset-luistovahat/