Salomonilta uusi markkinoille karvapohjasuksi – valmistettu osin kierrätysmateriaalista

Salomon tuo markkinoille osin kierrätysmateriaaleista valmistetun karvapohjasuksen.

Salomon tuo markkinoille osin kierrätysmateriaaleista valmistetun karvapohjasuksen.

(Kaupallinen yhteistyö - Amers Sports Suomi Oy)
Salomon tuo markkinoille täysin uudenlaisen S/Max eSkin -karvapohjasuksen sekä Prolink Shift-in -siteen, josta on tarkempaa tietoa viikko sitten julkaistussa tiedotteessa. Tämä perinteisen hiihtotyylin setti on saatavilla valikoiduilla jälleenmyyjillä tammikuussa 2021.

S/MAX tuoteperhe on suunniteltu aktiivisille hiihtäjille, jotka edellyttävät sukselta suorituskykyä. Välineiden huollon helppous tuo lisäarvoa, sillä voitelusta ei tarvitse huolehtia jokaiselle hiihtolenkille erikseen. Aktiiviset hiihtäjät haluavatkin keskittyä itse hiihtämiseen. Lisäksi kohderyhmä on erittäin kiinnostunut ympäristöystävällisyydestä ja mahdollisimman ekologisten tuotteiden valinta on prioriteetti.

Mistä on kyse?
S/MAX on suunniteltu S/Lab Carbon Classic– Salomon World Cup -suksen pohjalta. Suksen paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup -suksessa, jotta sukseen saadaan maksimaalinen pito, luisto ja suorituskyky. S/Max eSkin karvapohjasuksi on pitovoiteluvapaa perinteisen suksi. Yhdessä uuden Shift-in siteen kanssa aktiivihiihtäjä saa toimintavarman ja suoristuskykyisen suksen ladulle.

Shift-in siteen avulla voit säätää pitoa ja liukua lumiolosuhteiden, ladun profiilin sekä päivän kunnon mukaan. Ja kaikki nämä säädöt onnistuvat helposti, ilman että suksia tarvitsee ottaa pois jalasta.

Katso esittelyvideo:

S-Core 45
Samalla Salomon esittelee täysin uudenlaisen suksen ytimen nimeltään S-Core 45. Suksen ytimestä 45 prosenttia on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. (prosenttiosuus on mitattu 201cm pituisesta suksesta, joka vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa). S-Core 45 on täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET-materiaalia sekä Densolite-materiaalin kestävyyttä.

Suksi-side paketti
S/Max eSkin suksi ja Shift-in side myydään pakettina, jotta uusien teknologioiden hyödyt voidaan yhdistää. Lisäksi tämä helpottaa tuotteiden ostoprosessia kuluttajille.

SMAX eSKIN PLK SHIFTINUusi suksi myydään yhdessä Shift-in-siteen kanssa.

Suksea löytyy seuraavista liikkeistä 25. tammikutta alkaen:
Intersport Joutsensilta, Oulu
Intersport Levi
Intersport Lielahti, Tampere
Intersport Kokkola
Intersport Kuopio
Intersport Seinäjoki
Intersport Sello, Espoo
Intersport Tourula, Jyväskylä
Intersport Vuokatti