Swix pahoittelee Toppiddrettsvekan rullasuksiongelmia ja tarjoaa mahdollisuuden renkaiden vaihtoon

Swix tarjoaa mahdollisuuden uusien rullasuksimallien renkaiden vaihtoon.

Swix tarjoaa mahdollisuuden uusien rullasuksimallien renkaiden vaihtoon.

Swix tarjoaa mahdollisuuden Swix S5 Pro & Swix Triac Carbon Skate -rullasuksien renkaiden vaihtoon.

(Swixin tiedote - julkaistu yhteistyössä Brav Finland Oy:n kanssa)

Norjassa järjestetyn Toppidrettsveka-rullahiihtotapahtuman aikana, Swix-luistelurullasuksissa havaittiin renkaan valmistusvirhe, mikä aiheutti kumin irtoamisen renkaan keskiöstä. Tämä aiheutti urheilijoille vaaratilanteita, kaatumisia ja pilasi kyseisen kilpailun.

Swix pahoittelee tapahtunutta ja kantaa täyden vastuun tapahtuneesta. Kyseiset sukset toimitettiin kilpailuun tuotantoerästä, josta ei ole toimitettu tuotteita jälleenmyyntiin. Näin ollen myöskään renkaita tästä erästä ei ole markkinoilla.

Tapahtuneen jälkeen saimme Norjassa muutamia yhteydenottoja kuluttajilta, joilla oli ollut ongelmia saman alihankkijamme valmistamien renkaiden kanssa. Siksi tarjoamme kaikille Swix S5 Pro & Swix Triac Carbon Skate -rullasukset hankkineille kuluttajille mahdollisuuden vaihtaa halutessaan uudet renkaat suksiinsa meidän kustannuksellamme.

Mikäli haluat vaihtaa renkaat suksiisi, toimi seuraavasti:
1. Ota yhteyttä 15.9. mennessä jälleenmyyjään, jolta hankit kyseiset sukset.
2. Urheiluliike tilaa tarvitsemansa uudet renkaat Swixiltä
3. Renkaat toimitetaan n. viikon sisällä kyseiselle jälleenmyyjälle
4. Jälleenmyyjä auttaa tarvittaessa sinua renkaiden vaihdossa.

Kaikki edellä mainittu tapahtuu tietenkin veloituksetta.

Olemme yhteistyössä alihankkijamme kanssa aloittaneet käydä läpi valmistusprosessia entistä tarkemmin varmistaaksemme laadunvalvonnan ja täyttääksemme Swix-brändin edellyttämät korkeimmat standardit.

Swix suhtautuu ilmenneeseen ongelmaan äärimmäisellä vakavuudella ja pyytää anteeksi niiltä, jotka ovat joutuneet kärsimään sen aiheuttamista ongelmista. Swix-rullasuksien tulee olla turvallisia ja asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikkein tärkein asia.