Swix-voideuutuus myytiin loppuun viikossa

Swixin uudet TS-voiteet myytiin loppuun viikossa.

Swixin uudet TS-voiteet myytiin loppuun viikossa.

(Kaupallinen yhteistyö - Brav Finland Oy) 
Swix Top Speed Liquid -voiteita odoteltiin kauppoihin jo ennen joulua:

– Pahoittelemme TS Liquid -voiteiden viivästymistä. Tuotekehitystiimimme halusi testata mahdollisimman pitkään, jotta olla varmoja että tuotteiden suorituskyky on paras mahdollinen. Tämän tuotteen valmistusprosessi on täysin ainutlaatuinen ja tämä on yksi syy viivästykseen. Olemme halunneet varmistaa, että pystymme tuottamaan tasalaatuisia voiteita teollisessa mittakaavassa täsmälleen samalla tavalla kuin laboratoriossamme, kommentoi Swix -tuotemerkin Suomen maajohtaja Aki Tuovinen myöhäistä lanseerausajankohtaa. 

Nyt TS Liquid -voiteet ovat saapuneet myös suomalaisten hiihtokauppojen hyllyille ja uutuus on todella herättänyt hiihtokauppojen kiinnostuksen, sillä ensimmäinen tuotantoerä myytiin Swixin varastosta loppuun alle viikossa!

Nimensä mukaisesti nestemäinen Swix Pro Top Speed Liquid on suunniteltu siten, että sitä jää pohjaan juuri optimaalinen, todella ohut voidekerros. Tämä voidekerros on paitsi vettä ja likaa hylkivä myös pienentää pohjan ja lumen nestekalvon välistä kontaktipinta-alaa. TS Liquid tasoittaa tehokkaasti pohjan mikroskooppisia epätasaisuuksia. Tämä perustuu pääosin parannettuun luonnolliseen keraamiraaka-aineeseen, joka on saatu kolloidisesti liuotettua alkoholipohjaiseen välittäjäaineeseen yhdessä muiden voideaineiden kanssa. Kolloidisen koostumuksen ansiosta kulutuskestäyys on vähintäänkin kuumavoitelun tasoa.

– TS Liquid -voiteiden kiihtyvyys, loppunopeudet ja kulutuskestävyys ovat todella vakuuttaneet testeissämme, joita on tehty mm. maastohiihdon, ampumahiihdon ja alppihiihdon maailmancupkisojen yhteydessä., kertoo Tuovinen ja jatkaa:

– Mielenkiintoista on, että testiemme mukaan uudet voiteemme säilyttävät suorituskykynsä jopa fluorivoiteita pidempään hiihtokilometrien kertyessä.

Swix TS Liquid -voiteiden suositeltu laittotapa:

voitele huoneenlämmössä
1. Ravista pakkausta
2. Levitä TS-nestettä suksen pohjaan todella ohut kerros,
(Vinkki: Voit suihkauttaa nestettä huopakorkkiin (T21) ja levittää voiteen sillä ohueksi tasaiseksi kerrokseksi)
HUOM! Älä nosta suksea pystyyn ennenkuin neste on hieman kuivunut n. 1-2 min
3. Anna kuivua vähintään 15 minuuttia.
4. Käsittele kevyesti fleecerotolla (T18-2F)
5. Harjaa viimeistelyharjalla (T160 tai T17W roto)