Swixiltä markkinoille uudet HF-nesteet

Swixin uudet nestemäiset HF-voiteet.

Swixin uudet nestemäiset HF-voiteet.

Swix on tuonut markkinoille uudet korkeafluoriset luistonesteet.

– Luisto ja kulutuskestävyys täysin vertailukelpoinen, jopa joissain olosuhteissa parempi, kuin perinteisillä HF -parafiinivoiteilla. High Performance Liquid -nestemäisiä luistovoiteita voit käyttää sellaisenaan tai pohjana SWIX -pulvereille ja pinnoitteille. Tuoteperheen kehitystyöstä ja testaamisesta on vastannut Swix World Cup Racing Service ja tulokset ovat olleet vaikuttavia, kerrotaan Swixin tiedotteessa.

Swix HF Liquid -voiteet valmistetaan 100% täysin uusista nestemäisistä raaka-aineista, jolloin voide tunkeutuu pienipisaraisena sumuna syvälle pohjan mikrokuvioon tukkimatta pohjakuviota missään vaiheessa. Tämä helpottaa voitelua, parantaa merkittävästi voiteen kulutuskestävyyttä ja mahdollistaa liukkaan, kestävän voitelun pitkiin jopa yli 50 kilometrin mittaisiin kilpailuihin ja harjoituksiin.

Uusi BOV -teknologiaan pohjautuva pakkaus ei sisällä ponnekaasuja, jolloin suihku ja paine pysyy tasaisena aina viimeisiin suihkauksiin saakka. BOV -tekniikan ansiosta voide leviää tasaisesti suksen pohjalle pienipisaraisena sumuna edesauttaen voiteen kiinnitymistä pohjaan. Voiteen levittäminen spraymuodossa auttaa myös pitämään suksen pohjan puhtaampana.

Swix HF Liquid -voiteet on valmistettu Swixin kehittämällä ympäristö- ja käyttäjäystävällisemmällä Future Cera -fluoriteknologialla.

Neljä vaihtoehtoa eri kelialueille

HF06XL-120 / HF06XL LIQUID BLUE, 125 ml.
Ilman lämpötila -4°C … -12°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Suunniteltu kylmiin olosuhteisiin, aina -12°C saakka. Tätä kylmemmällä perinteiset parafiinipohjaiset voiteet toimivat yleensä nestemäisiä paremmin. HF06XL on monipuolinen voide kaikille lumityypeille, ollen parhaimmillaan ilmankosteuden ollessa korkea.
»Tilaa tästä

HF07XL-120 / HF07XL LIQUID VIOLET, 125 ml.
Ilman lämpötila -2°C … -7°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Paras luisto saavutetaan ”normaaleissa” talviolosuhteissa lämpötilan ollessa hieman nollan alapuolella. Todella monipuolinen voide, joka toimii kaikilla lumityypeillä, eikä ole herkkä ilmankosteuden muutoksille. Varma ratkaisu, joka ei petä annetulla lämpötilaskaalalla.
»Tilaa tästä

HF08XL-120 / HF08XL LIQUID RED, 125 ml.
Ilman lämpötila: -4°C … +4°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Äärimmäisen monipuolinen luistovoide kelin pyöriessä nollan tuntumassa. Toimii vanhalla lumella pikkupakkasella, uudella lumella lämpötilan ollessa nollan yläpuolella ja kaikissa lumityypeissä näiden kahden väliltä. Käytännössä tämä voide on oltava voidepakissa, sillä tällaisia kelejä kohtaamme usein!
-– Tästä voiteesta olemme saaneet ylistävää palautetta maajoukkueilta ja muilta sitä testanneilta, mainostaa Swix.
»Tilaa tästä

HF10XL-120 / HF10XL LIQUID YELLOW, 125 ml.
Ilman lämpötila: +2°C … +10°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Erittäin märkiin olosuhteisiin, kun lumen rakenne on muuttunut (sulanut / jäätynyt). Ihanteellinen kevätkeleillä, kun lumessa on paljon epäpuhtauksia. Nestemäinen sprayvoide kerää likaa huomattavasti vähemmän kuin saman kelialueen parafiinipohjainen voide. Erinomainen valinta likaisen lumen vesikelille. Ilman pelkoa epäonnistumisesta
»Tilaa tästä

Käyttö-ohje:
1. Ravista pulloa ja suihkuta nopealla vedolla tasainen, todella ohut kerros nestettä liukupinnoille pitäen pulloa n. 5 cm etäisyydellä suksen pohjasta.
2. Anna nesteen kuivua vähintään 15 minuuttia (Huom! huoneenlämmössä)
3. Harjaa sinisellä nylonharjalla (T0160) tai rotoharjalla (T0017W / T0015DB)
4. Suksi on valmis hiihdettäväksi tai pinnoitettavaksi Cera F -pinnoitteilla

Kylmissä olosuhteissa Swix suosittelee pohjavoitelua kovilla parafiineilla ennen nestevoitelua. CH4X, LF4X, HF4X, HF4BWX, CH5X, LF5X, HF5X and HF5BWX ovat hyviä vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen.

Swix suosittlee käyttämään perusparafiinivoiteita säilytyksessä ja kuljetuksen aikana.