Swixin Radiant-mallisto erottuu syyshämärässä

Iivo Niskanen Swix Radiant-malliston asuissa. Kuva: Aapo Laiho

Iivo Niskanen Swix Radiant-malliston asuissa. Kuva: Aapo Laiho

Esittelyssä Swixin keväällä ilmestynyt Radiant-mallisto, joka erottuu edukseen heijastinominaisuuksien ansiosta myös syyshämärässä.

Swix Radiant -takki

Iivo Radiant Run2 Kuopio 180906 Aapo LaihoIivo Niskanen ja Swix Radiant -takki

Swix Radiant takki on teknisesti edistyksellinen juoksutakki jokapäiväiseen harjoitteluun ja sopii jopa kisakäyttöön. Höyhenenkevyt ja pakattava, tarjoten silti suojan viimaa ja rospuuttokelejä vastaan, joita joidenkin mielestä Suomessa riittää 8-10 kuukautta. Radiant -väritys ja laajat heijastavat pinnat erottuvat liikenteen keskellä. Silti takin urbaani ulkoasu sopii myös arkikäyttöön. Kestävän materiaalin ansiosta soveltuu hyvin myös poluille ja polkujuoksuun.

»Tilaa miesten takki»Tilaa naisten takki


Swix Radiant -trikoot

Swix Krista Parmakoski Sognefjell 2018 18Krista Pärmakoski Sognefjelletissä Radiant-asuissa

Swix Radiant -trikoot ovat teknisesti edistykselliset multisport -trikoot harjoitteluun ja kilpailuihin. Istuvuus sijoittuu paljaan ihon ja kompressiotrikoon välimaastoon, eli toimii! Radiant -väritys ja laajat heijastavat pinnat erottuvat liikenteen seasta esim. rullahiihtolenkeillä, mutta yhtä hyvin voit pyrähtää urbaanille juoksulenkille. Vain mielikuvitus on rajana, kestävän materiaalinsa ansiosta soveltuvat erinomaisesti myös polkujuoksuun

»Tilaa miesten trikoot»Tilaa naisten trikoot


Swix Radiant -treenipaidat

Jessie Radiant 180920Jessie Diggins lyhythihaisessa Radian-paidassa

Swix Radiant -treenipaidat onvat päivitettyjä versioita testejä voittaneesta superjoustavista ja -kevyistä RaceX -alus- ja treenipaidoista, josta monet ovat todenneet: “Parasta mitä rahalla saa”! Radiant -nimen mukaisesti paita erottuu edukseen: Väritys ja laajat heijastavat pinnat erottuvat liikenteen keskellä liikuttaessa, silti soveltuen myös urbaaniin ympäristöön. Tarpeetonta kai sanoa, että kosteudensiirtokyky on huippuluokkaa, jolloin kehosi lämpötila pysyy aina optimaalisena aktiivisuustasosi mukaan. Treenipaidat toimivat ja ovat mukavia laajalla lämpötila-alueella!

»Tilaa miesten pitkähihainen paita »Tilaa naisten pitkähihainen paitanaisten pitkähihainen paita | »Tilaa miesten lyhythihainen paita  | »Tilaa naisten lyhythihainen paita 


Swix Radiant -hanskat

radiant glovesRadiant-hanskat rullahiihtoon ja kaikkeen muuhunkin liikuntaan.

Swix Radiant -hanskat ovat täydelliset rullahiihtoon, mutta kesän viileillä keleillä voit käyttää niitä mihin tahansa. Elastinen verkko kämmenselän puolella ja saumaton superjoustava ranneosa todistavat, että Swix on tehnyt kaiken istuvuuden eteen. Taktisesti kestävä mikrokuitukämmen osa ja sen silikonipinnat huolehtivat siitä, että otteesi pitää. Voit myös käsitellä matkapuhelintasi näppärästi hanskat kädessä. Väritys sopii täydellisesti muihin Radiant -sarjan tuotteisiin. Premium-luokan hanska moneen lähtöön!

»Tilaa Radiant-hanskat


Pipo ja Panta

Täydennä asukokonaisuutta pipolla ja pannalla. Molemmissa niinikään heijastinominaisuudet.

»Tilaa miesten pitkähihainen paita »Tilaa miesten pitkähihainen paita 


Esittely on julkaistu yhteistyössä kestävyysliikkujan verkkokaupan Premiumsport.fin kanssa.