Ulvang tekee Niskasen olympiavoiton kunniaksi ”Iivo the Champion” -merinovillapaidan

Iivo Niskanen nimeään kantavassa Ulvangin valmistamassa merinovillapaidassa. Kuva: Aapo Laiho

Iivo Niskanen nimeään kantavassa Ulvangin valmistamassa merinovillapaidassa. Kuva: Aapo Laiho

Norjalaisen Ulvangin kokonaan merinovillasta valmistama paita tulee markkinoille lokakuussa.

(Julkaistu yhteistyössä BRAV Finlandin ja Premiumsport.fin kanssa)

Iivo Niskasen olympiavoiton kunniaksi suunniteltu, suosittuun Ulvang RAV -villapaitaan perustuva merinovillapaita on lämmin, joustava, kevyt ja pehmeä sekä äärimmäisen monikäyttöinen.

– Olen käyttänyt Ulvangin villapaitoja vuosia ja on kunnia saada paidasta oma versio parhaasta merinovillasta, sanoo Niskanen.

Merinovilla säätelee lämpöä normaalin villan tavoin. Se sitoo ilmaa erinomaisesti toimien tehokkaasti lämpöä eristävänä kerroksena ja vastavuoroisesti pitää ihon viileämpänä lämpimissä olosuhteissa. Lisäksi se sitoo tehokkaasti kosteutta ja siksi merinovillan lämmittää myös kosteana.

– Toivomme, että uusi ”Iivo the Champion” -pitää käyttäjänsä lämpimänä haastavissa talviolosuhteissa ja vähentää sairaspäiviä, sanoo Ulvangin tuotemerkin omistaman BRAV:n maajohtaja Aki Tuovinen.

Eettisesti tuotettu

Norjan johtavan villatekstiilimerkin Ulvangin käyttämä merinovilla on 100-prosenttiseti mulesing-vapaata ja pääosin peräisin espanjalaisilta lammastiloilta, jolloin kunkin tuotteen sisältämä merinovilla on jäljitettävissä tilaan, jolla villa on tuotettu. Tällä sosiaaliseen vastuuseen tähtäävällä toiminnalla turvataan paitsi lampaiden hyvinvointi, myös varmistetaan merinovillakuidun ja valmiin tuotteen laatu sekä kaikkien tuotantoon osallistuvien ihmisten asiallinen kohtelu.

Ennakkotilaamalla varmistat omasi
"Iivo the Champion" -paitaa tehdään rajoitettu erä. Varmista omasi ennakkotilaamalla paita Premiumsport.fistä.