Uutuuskirja: Juoksukirja kaikille, jotka haluavat kehittyä juoksijana

Aki Nummelan uusi juoksukirja sopii kaikille juoksun harrastajille.

Aki Nummelan uusi juoksukirja sopii kaikille juoksun harrastajille.

Juoksu on yksinkertaista puuhaa ja ihmisen perusominaisuuksia. Aki Nummelan Juokse nopeammin, taloudellisemmin ja pidemmälle -kirja vastaa juuri niihin kysymyksiin, joita juoksuharrastaja kohtaa.

Yksi juoksemisen hienouksista on sen helppous ja yksinkertaisuus. Lajin harrastamiseen ei tarvita kalliita välineitä tai suorituspaikkoja. Samaan aikaan tuo helppous on myös lajin ongelma. Helppous ja yksinkertaisuus aiheuttavat monesti harrastajissa sen, että tekeminen menee liian yksipuoliseksi junttaamiseksi.

- Juoksemisessa on kuitenkin paljon enemmän ulottuvuuksia kuin moni arvaakaan ja jo pienillä muutoksilla voi harrastamisen nostaa aivan uudelle nautinnollisuuden tasolle, Aki Nummela sanoo.

Juokse nopeammin, taloudellisemmin ja pidemmälle -kirjan juoksutekniikkavinkit, harjoitteluohjeet ja treeniohjelmat auttavat juoksijaa kehittymään. Kirjan laajan ja monipuolisen treenipankin aihealueina ovat mm. alkuverryttely, vauhtikestävyysharjoitteet, erilaiset intervalliharjoitteet, maratonspesiaalit ja mäkitreenit.
Kirja sisältää paljon huippujuoksijoiden vinkkejä ja esimerkkejä (mm. Eliud Kipchoge), jotka ovat sovellettavissa kaikille. Kirja soveltuu niin juoksua aloittavalle kuin kokeneemmallekin juoksijalle.

- Nautinnollisuuden kasvaessa myös tulokset parantuvat ajan myötä. Kirjan avulla haluan tuoda sitä esille: paljon matkan varrelta mukaan tarttuneita pieniä asioita, joista lopulta muodostuu iso kokonaisuus ja joista jokainen voi ottaa testiin itselle sopivimmat sisällöt nostaakseen omaa tekemisen tasoaan kohti sitä tasoa, joka itseä miellyttää, Nummela toteaa.

Aki Nummela on kokenut maajoukkuejuoksija ja juoksuvalmentaja. Aki on kilpaillut kaikilla matkoilla aina 800 metristä maratoniin tuloksena läjäpäin SM-mitaleja. Akin ennätys maratonille 2.17,57.

Kirja on myynnissä Premiumsport.fissä.

Tilaa nyt!