Esittelyssä Northugin urheilulasimallisto

Petter Northug lasimallisto nyt myynnissä.

Petter Northug lasimallisto nyt myynnissä.

(Julkaistu yhteistyössä Premiumsport.fin kanssa)
Northug Performance Eyewear -urheilulasimallisto julkaistiin elokuun puolivälissä Norjassa ja on nyt saatavilla myös Suomessa. Lasit on suunnitellut norjailainen huippusuunnittelija Bård Eker. Petter Northug on itse antanut huippu-urheilijan näkemyksen lasien teknisistä vaatimuksista ja hän on vastannut myös käytännön testauksesta ja palautteesta.

Laseista on kolme eri sarjaa: Gold, Silver ja Classic ja jokaiseen malliin tulee löytymään vaihtolinssejä eri valaistusolosuhteisiin.

Gold

PN05001 902 heroGold-sarjan laseissa tulee mukana kolmet linssit ja irrotettavat kehykset.

Northug Performance Gold -sarja on suunniteltu kovatehoisiin suorituksiin. Gold -sarjan lasien mukana tullee kolme eri linssiä: REVO UV400 (High), the UV400-lens (Regular) ja Photochromatic-linssit (High). Tuotteiden mukana tulee myös linssien ala- ja yläpuolelle irrotettavat kehykset, jotka tarjoavat äärimmäisissä olosuhteissa. Irtokehykset sisältyvät vain Gold-sarjan tuotteisiin. Kullanväriset kehykset ovat tarjolla vain Gold-sarjassa.

Lue lisää ja tilaa

Silver

PN05004 913 heroSilver-sarjan laseissa mukana kahdet eri linssit.

Northug Performance Silver -sarjan lasien mukana tulee kahdet eri linssit: REVO UV400 (High) ja UV400-linssit (Regular), jotka tarjoavat erinomaisen suojan kovissa olosuhteissa kovatehoisissa suorituksissa. Silver-sarjan tuotteet on kustomoitavissa erilaisiin valaistusolosuhteisiin.

Lue lisää ja tilaa

Classic

PN05007 907 heroClassic-sarja täyttää liikkujan perustarpeet

Northug Performance Classic -sarjan lasien mukana saat kahdet UV400-linssit. Sarjan laseissa on samat avainominaisuudet kuin Gold- ja Silver-sarjan laseissa. Lasit tarjoavat suojan kaikkeen mihin urheilulaseja tarvitset. Laadukkaat Classic-sarjan lasit ovat päivitettävissä ovat päivitettävissä ylöspäin teknisemmillä linsseillä.

Lue lisää ja tilaa

Kaikista laseista tulee myöhemmin syksyllä saataville myös kapeammat mallit.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri