Kestävyyslajien miniseminaarit jatkuivat Jyväskylässä

Päävalmentaja Reijo Jylhä kertoo miniseminaarissa Suomen hiihtomaajoukkueen valmennuslinjasta. Kuvassa Matti Heikkinen. Kuva: NordicFocus

Päävalmentaja Reijo Jylhä kertoo miniseminaarissa Suomen hiihtomaajoukkueen valmennuslinjasta. Kuvassa Matti Heikkinen. Kuva: NordicFocus

Kestävyyslajien yhteisen kehittämishankkeiden toinen miniseminaari järjestettiin KIHU:lla Jyväskylässä.

Olympiakomitean, KIHU:n, Kisakallion sekä Pajulahden valmennuskeskusten yhteisprojektissa 12 kestävyyslajia esittelee valmennustaan. Maanantaina 2.10. esittelyssä olivat ampumahiihto, pyöräily, hiihtosuunnistus ja maastohiihto. Esitystä oli mahdollista seurata livestriiminä Kestävyysurheilu.fi:n sivuilta.

Seminaariesityksistä tulee yhteenveto Kestävyysurheilu.fi:n sivuille lähipäivien aikana ja tuolloin myös seminaariesitykset on mahdollista katsoa uusintana.

Seminaarimaanantaiden viimeinen istunto käydään kahden viikon kuluttua 16.10. Pajulahden urheiluopistolla. Tuolloin esittelyssä olevat lajit ovat uinti, soutu, kestävyysjuoksu ja kilpakävely. Esittelijöinä toimivat Jari Varjonen (uinti), Ilona Hiltunen (soutu), Jukka Keskisalo ja Rami Virlander (kestävyysjuoksu) ja Jani Lehtinen (kilpakävely).

Tämän päivän sekä viime viikon Kisakallion urheiluopiston seminaarin materiaali on ladattavissa tästä linkistä.

Seminaarin ohjelma 2.10.2017

Puheenjohtajat: Olli-Pekka Kärkkäinen ja Ville Vesterinen

▪ klo 16:00-17:00 ampumahiihto (Jouni Kinnunen)
▪ klo 17:00-18:00 pyöräily (Juho Suikkari)
▪ klo 18:30-19:30 hiihtosuunnistus (Tapani Partanen)
▪ klo 19:30-20:30 maastohiihto (Reijo Jylhä)


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri