Andtbacka ja Autio puhuvat lauantaina valmennusseminaarissa Lapualla

Tom Andtbacka. Kuva: Jarno Maimonen

Tom Andtbacka. Kuva: Jarno Maimonen

Lauantaina 27.1.2018 järjestetään Lapuan Virkiän URHEA-hankkeen Urheilijanpolku-valmennusseminaari.

Seminaari pidetään Seurakuntaopiston Lapuan kampuksella eli tuttavallisemmin kristillisellä opistolla (Siiriläntie 11-13). Valmennusseminaari järjestetään nyt toisen kerran viime vuodesta saatujen hyvien kokemusten jatkoksi.

Tänä vuonna valmennusseminaarissa ovat puhumassa kestävyysjuoksun huippuvalmentaja Tom Andtbacka, joka on valmentanut muun muassa Nicklas Sandellsin Suomen ykkösmaileriksi. Toinen puhuja on kehon kuuntelusta urheiluvalmennuksessa kirjan kirjoittanut valmentaja Antti Autio. Andtbacka keskittyy osuudessaan suomalaisten nuorten monipuolisempaan juoksuharjoitteluun ja Autio korostaa kehon kuuntelun tärkeyttä ja merkitystä omassa puheenvuorossaan. Seminaari sopii erinomaisesti niin nuorille urheilijoille kuin valmentajille ja ohjaajille sekä kuntoilijoille ja kaikille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille.

Seminaarin ajankohta on la 27.1. klo 14.00-17.30 ja hinta ennakkoilmoittautuneilta on 15€ ja paikan päällä 20€ sisältäen kahvitarjoilun. Ennakkoon voi ilmoittautua Tero Viljaselle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Seminaariin osallistujilla on mahdollisuus myös kehonkoostumusmittaukseen 10 euron seminaarihinnalla.


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri