Kestävyyslajien miniseminaarien ohjelma täydentyi: Pajulahdessa kuullaan muun muassa Sara Kuiviston harjoittelusta

Pajulahden seminaarissa kuullaan muun muassa Sara Kuiviston (oik.) harjoittelusta. Kuva Ruotsi-ottelusta. Kuva: Deca Text&Bild

Pajulahden seminaarissa kuullaan muun muassa Sara Kuiviston (oik.) harjoittelusta. Kuva Ruotsi-ottelusta. Kuva: Deca Text&Bild

Kestävyyslajien yhteistyöhankkeen miniseminaarien toinen osa käydään maanantaina 1.10 Pajulahden urheiluopistolla.

Seminaariohjelma on täydentynyt ja maanantaina kuullaan esityksiä viidestä eri lajista. Kello 15 alkavan seminaarin aloittaa pyöräilyvalmennusosuudella Tommi Martikainen, jonka jälkeen Janne Hänninen kertoo pikaluistelumaajoukkueen toimintamallin muutoksesta.

Tämän jälkeen Ari Suhonen kertoo kestävyysjuoksija Sara Kuiviston harjoittelusta. Illan kaksi viimeistä esityksestä kuullaan uinnista ja yhdistetystä, kun Jari Varjonen sekä Antti Kauhanen valaisevat yleisöä uinnin testauksesta ja seurannasta, jonka jälkeen yhdistetyn maajoukkueen päävalmentaja Petter Kukkonen kertoo maajoukkueensa kaudesta 2017-2018.

Miniseminaari on katsottavissa suorana Kestävyysurheilu.fi:n tv-kanavalla maanantaina kello 15.00 alkaen.

Pajulahden seminaaria voi tulla seuraamaan myös paikan päälle ilmoittautumalla etukäteen viimeistään torstaina. Ohjelma ja linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen löytyy tästä. Myös Jyväskylän KIHUlla pidettävän kolmannen seminaarin ohjelma alkaa täsmentyä ja tämä ohjelma löytyy niin ikään samalta sivulta.

Kisakalliossa pidetyn ensimmäisen seminaarin esitys on katsottavissa uusintana lähiaikoina.


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri