Maailmanmestari Heikkinen mukana valmennusseminaarissa Jämillä

heikkinen290311_introMaailmanmestari Matti Heikkinen ja Toni Roponen luennoivat Jämillä toukokuussa järjestettävässä valmennusseminaarissa.heikkinen290311Matti Heikkinen. Kuva: Hevoskuuri.fiMaailmanmestari Matti Heikkinen ja Toni Roponen luennoivat Jämillä toukokuussa järjestettävässä valmennusseminaarissa.

Seminaari käsittelee Matti Heikkisen tietä kohti maailmanmestaruutta Oslon legendaarisella Holmenkollenin stadionilla. Heikkisen pitämä luento alkaa perjantaina 20. toukokuuta kello 17. Seminaari jatkuu perjantai-iltana ja lauantaiaamuna valmentaja Toni Roposen luennoilla.

-Virallisen osuuden lisäksi on tarjolla saunomista ja vapaamuotoista keskustelua, kertoo seminaarin järjestelyistä vastaava Heikki Haapamäki.

Seminaari maksaa 150 euroa ja se sisältää majoituksen, seminaarin ja ruokailut.

-Perjantaina on tarjolla kahvit luentojen välissä, päivällinen sekä virvokkeita ja eväitä saunomisen yhteydessä. Lauantaina päivä alkaa aamupalalla ja seminaari päättyy kello 11, kertoo Haapamäki.

Jämin kehittämishankkeessa mukana olevan Kankaapään opiston rehtori Marja Kallioniemi on iloinen tulevasta valmennusseminaarista.

-On hienoa, että Jämille saadaan tuore hiihdon maailmanmestari luennoimaan. Tällä seminaarilla on merkitystä myös Jämin kehittämisen jatkoa ajatellen, toteaa Kallioniemi.

Tilaisuuteen on tarjolla paikkoja 50 ensimmäiselle. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut Heikki Haapamäeltä:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044-7729253


Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri